Informuojame, jog svetainėje yra naudojami slapukai (angl. cookies)
Sutikdami, paspauskite mygtuką 'Sutinku'.
Sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus savo interneto naršyklės nustatymuose.
Tęsdami naršymą svetainėje jūs sutinkate su slapukų naudojimo sąlygomis.

Seminaras-diskusija klasterio nariams ir partneriams “Round table on data commercialization: practices and implementation“

Vasario 28 d. 14:00 val. I Seminaras-diskusija klasterio nariams ir partneriams Round table on data commercialization: practices and implementation


Skaitmenizacija diktuoja ir naujus iššūkius, ir galimybes. Šiandienos verslui labai svarbu geriau suprasti duomenų komercializavimo svarbą bei esminius principus. Kokie duomenys ir kaip gali tapti raktu į naujus verslo modelius ir nešti pelną įmonei? Kokie įrankiai aktualūs to siekiant?


Renginio temą pristatys ir diskusijai kvies: Omega 365 kibernetinio saugumo ir rizikų valdymo ekspertas, vienas cloudyBoss kompanijos vedlių bei Klaipėdos universiteto lektorius Giovanni di Noto. Programa apims sprendimo „Platform for cyber-secure, digitized & sustainable logistics“ pristatymą, platformos funkcijų apžvalgą ir galimybę susipažinti su prototipo demo versija.


Renginys skirtas: organizacijų vadovams ir atstovams, atsakingiems už naujų verslo modelių diegimą ir plėtrą; IT padalinių vadovams ir specialistams.


Renginio vieta: Klaipėdos mokslo ir technologijų parkas, 101 salė, Vilhelmo Berbomo g. 10, Klaipėda


Registracija: https://bit.ly/3xbTDje
 

Planuojama renginio trukmė: 1 val. Renginio kalba – anglų.